Despre mine

Bun venit în lumea mea!

Sunt Cosmina, mama a doi baieți. Dragostea pentru copiii mei m-a făcut să îmi îndrept toată atenția și energia către acest domeniu, nou și pentru mine în urmă cu mulți ani, la scurt timp după nașterea primului copil. Încet, încet, mi-am dat seama că este mai mult decât dorința de a fi informată și este cu adevărat o pasiune.

Din pasiune am început să citesc articole ale marilor organizații de sănătate și pediatrie, din pasiune am început să gătesc sănătos și pentru copii și pentru noi, părinții, și tot din pasiune pentru alimentația sănătoasă am decis să renunț la meseria mea și să ma specializez în alimentația copilului, devenind tehnician nutriționist – consulatant în diversificare, în 2016. Din dorința de a ajuta alte mame să facă alegeri sănătoase pentru copiii lor și din dragostea nemărginita pentru cei mici, mi-am propus într-o zi să fac tot ceea ce este necesar pentru a putea consilia mamele la început de drum în privința diversificării bebelușului si nu numai.

Un copil hrănit adecvat vârstei lui va fi un copil sănătos, un copil dezvoltat armonios, un copil fericit.
Vă invit să răsfoiți paginile și să luați toate informațiile care vă sunt necesare, iar în cazul în care există întrebări, mi le puteți adresa aici.

Pentru consiliere mă puteți contacta la adresa de e-mail : nutritia.copilului@yahoo.com. Ofer consultanță online, prin e-mail, în cadrul meniurilor personalizate. Dar și pe paginile de Facebook și Instagram. Mai multe detalii, puteți găsi aici.

Cosmina Nițu

2019-2021 – Masterand în Nutriție – Universitatea din Galați, Facultatea de Stiința și Ingineria alimentelor

2021 – Stanford University Online – Child Nutrition and Cooking

2016 – Tehnician Nutriție – Consultant diversificare (Certificare acreditată Ministerul Muncii și Ministerul Educației)

Dacă găsiți utile informațiile de aici, puteți da un like și paginii de Facebook a siteului și mă găsiți și pe Instagram cu rețete, recomandări și frânturi din viața noastră 🙂