Despre mine

me-tudiBun venit in lumea mea!
Sunt Cosmina, mama a doi baieti. Dragostea pentru copiii mei m-a facut sa imi indrept toata atentia si energia catre acest domeniu, nou si pentru mine in urma cu cinci ani. Incet, incet, mi-am dat seama ca este mai mult decat dorinta de a fi informata si este cu adevarat o pasiune. Din pasiune am inceput sa citesc zi si noapte articole ale marilor organizatii de sanatate si pediatrie, din pasiune am inceput sa gatesc sanatos si pentru copii si pentru noi si tot din pasiunea pentru alimentatia sanatoasa am decis sa renunt la meseria mea si sa ma specializez in nutritia copilului. Din dorinta de a ajuta alte mame sa faca alegeri sanatoase pentru copiii lor si din dragostea nemarginita pentru cei mici, mi-am propus intr-o zi sa fac tot ceea ce este necesar pentru a putea consilia mamele la inceput de drum in privinta diversificarii bebelusului si nu numai.
Un copil hranit adecvat varstei lui va fi un copil sanatos, un copil dezvoltat armonios, un copil fericit.
Va invit sa rasfoiti paginile si sa luati toate informatiile care va sunt necesare, iar in cazul in care exista intrebari, mi le puteti adresa aici.

Pentru consultatii ma puteti contacta la adresa de e-mail : nutritia.copilului@yahoo.com. Ofer consultanta online, prin skype, cu programare, pentru mamicile din afara Bucurestiului.

Cosmina Nitu

Tehnician Nutritie – Consultant diversificare

diploma modificata